Video Reacția IPJ Buzău, după ce un bărbat a fost bătut de față cu polițiștii, iar agresorii lăsați liberi: "Intervenția a fost una reușită"

Data actualizării: Data publicării:
politia romana
Imagine ilustrativă. Foto: Facebook/ Poliția Română

Imagini demne de Vestul Sălbatic au fost filmate în județul Buzău. Un bărbat a fost urmărit, blocat și bătut în trafic de alți 3 indivizi, totul sub ochii polițiștilor, care au avut nevoie de intervenția mascaților să îi calmeze pe agresori. Deși în filmare se vede clar că agenții sunt depășiți de situație, reprezentanții Poliției Buzău spun că intervenția a fost una reușită. Ba mai mult, cei trei bătăuși au rămas liberi, întrucât procurorul de caz nu îi consideră periculoși.

În imagini se observă cum bărbatul de la volan este urmărit de trei indivizi pentru că ar fi încercat să îi filmeze atunci când vindeau ilegal păsări. Cursa nebună s-a întins pe mai multe localități, până în momentul în care agresorii au blocat drumul complet.

Minute bune a cerut bărbatul ajutor din partea dispecerului de la 112. În tot acest timp, a fost sfătuit să stea pe loc și să îi aștepte pe agenți. Într-un final, a ajuns și Poliția. Mai exact, o singură patrulă.

Polițista din imagini pare depășită de violența celor trei agresori, iar colegul ei a trebuit să le facă față singur agresorilor. N-a avut nicio șansă, așa că a cerut ajutor și altor patrule. Nici ceilalți agenți care au venit la fața locului nu au putut să calmeze situația, așa că totul s-a încheiat abia când au ajuns mascații.

Pentru șefii din Poliția Buzău, agenții au intervenit corespunzător.

"Echipajul care a intervenit la fața locului a despărțit părțile implicate în conflict, în vederea consilierii. Ambele părți implicate continuau să provoace la reacție conflictuală. Polițiștii au preluat apelantul și au hotărât să-l escorteze cu mașina în siguranță până la sediul poliției. Intervenția a fost etapizată și procedural, astfel încât consecințele stării conflictuale să nu se agraveze și mai tare", a precizat, într-o intervenție la Digi24, Cosmin Stanciu, purtător de cuvânt al IPJ Buzău.

După ce au dat explicații în fața polițiștilor, cei trei agresori au fost lăsați să plece acasă.

Editor : A.A.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri