Video&Foto Incendiu puternic în București: Șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Au fost afectate 17 proprietăţi

Data actualizării: Data publicării:
foc bucuresti
Incendiu puternic în București. Foto: Poliția Locală Sector 3

Incendiul care a pornit, miercuri, la acoperişurile a trei case din zona Muncii din Sectorul 3 al Capitalei a afectat în total 17 proprietăţi. Potrivit autorităților, șase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. Între timp, incendiul a fost lichidat.

Pompieri intervin pentru lichidarea unui incendiu aparut la case din zona intrarii Sectorului, in Bucuresti, 26 iulie 2023. Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Pompieri intervin pentru lichidarea unui incendiu aparut la case din zona intrarii Sectorului, in Bucuresti, 26 iulie 2023. Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

ACTUALIZARE: Incendiul care a afectat mai multe case din Sectorul 3 a fost lichidat, a anunţat miercuri seara ISU Bucureşti-Ilfov.

Au necesitat îngrijiri medicale şase persoane, şi anume: două persoane expuse la fum, o persoană cu plagă tăiată la nivelul unui membru superior, două persoane cu atacuri de panică şi o persoană cu arsuri superficiale la nivelul membrelor inferioare ce a fost transportată la spital.

Incendiul a afectat o suprafaţă totală de aproximativ 700 mp şi, din datele provizorii, au fost afectate 17 proprietăţi, după cum a precizat anterior ISU Bucureşti-Ilfov.

La incendiu au fost alertate 20 de autospeciale de stingere, fiind prezente la faţa locului şi patru echipaje SABIF şi opt ambulanţe SMURD.

ACTUALIZARE: Incendiul care a afectat mai multe case din Sectorul 3 a fost localizat şi se acţionează pentru lichidarea acestuia, iar la faţa locului mai rămas opt autospeciale de stingere, anunţă ISU Bucureşti-Ilfov.

”Până în acest moment, au fost asistate medical 4 persoane (o persoană cu arsuri superficiale la membrele inferioare, transportată la spital, o persoană expusa la fum, o persoana cu puseu hipertensiv şi o persoană cu o plagă tăiată la unul din membrele superioare)”, anunţă, miercuri, ISU Bucureşti-Ilfov.

Sursa citată a precizat că în urma incendiului suprafaţa totală afectată este de aproximativ 700 mp.

”Din datele provizorii, au fost afectate 17 proprietăţi”, a mai transmis sursa citată.

Între timp, numărul autospecialelor care acţionează la faţa locului a fost redus, întrucât incendiul a fost localizat şi se lucrează pentru stingere.

ACTUALIZARE: Incendiul a fost localizat, iar pompierii acționează pentru lichidarea acestuia, au anunțat reprezentaţii ISU Bucureşti-Ilfov.

„Până în acest moment au fost asistate medical 3 persoane (o persoană cu arsuri superficiale la membrele inferioare, transportată la spital, o persoană expusă la fum şi o persoană cu puseu hipertensiv)”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.

ACTUALIZARE: Incendiul riscă să se extindă la un bloc din vecinătate din cauza vântului. Blocul este evacuat. Alte 8 autospeciale au fost trimise să intervină, numărul total al acestora ajungând la 20.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs pe intrarea Sectorului din mun. București. Incendiul se manifestă la nivelul acoperișului a 3 case. Până în acest moment au fost evacuate 2 persoane, 2 persoane solicită îngrijiri medicale (una din cele două persoane prezintă arsuri la nivelul membrului inferior, iar cea de-a doua intoxicată cu fum).

În acest moment se lucrează la localizarea incendiului. Accesul autospecialelor se realizează cu dificultate. Alertate 12 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime, decarcerarea și 3 ambulante SMURD. Misiunea este în dinamică, revenim cu date”, au transmis reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri