Inspectoratul de Poliție din Gorj a deschis o anchetă în urma imaginilor virale cu un polițist care ar dormi în timpul programului

Data actualizării: Data publicării:
politist

Un agent de poliţie din Gorj a fost fotografiat în timp ce dormea în timpul serviciului. Imaginile, suprinse de un şofer, au fost publicate pe internet şi au devenit virale. Şefii poliţistului au declanşat acum o anchetă internă.

Fotografiile în care un agent de poliţie pare că doarme în timpul serviciului au făcut înconjurul internetului în doar câteva ore. Le-a postat un tânăr indignat de situaţie.

Ovidiu Popescu, tânărul care a publicat fotografiile: Dormea, da. Ce să facă?! N-aţi văzut?

Maşina Poliţiei a fost fotografiată în centrul municipiului Motru, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Şoferului care a fost tras pe dreapta i s-a părut că unul dintre agenţi dormea aşa că i-a făcut o poză şi a publicat-o pe internet.

- Unul controlează actele şi celălalt doarme.

- Se vede clar că doarme?

- Da, doarme!

- Oameni plătiţi din bani publici ca să doarmă.

- Să dormi în timpul serviciului?

- E normal în România!

Imaginile au strâns sute de reacţii în mediul online. Oamenii se arată indignaţi de atitudinea celor care ar trebui să vegheze la respectarea legii.

- Jenant pentru instituţie în primul rând. Mă gândesc că dacă există o filmare se vede clar dacă doarme sau nu.

Reporter: Sau numai să spună colegul..

-Cu siguranţă nu o să spună!

-Nu mi se pare corect, bineînţeles, că e în timpul serviciului, dar poate era foarte obosit. Nu mi se pare corect, normal.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Incidentul este cercetat acum de şefii celor doi poliţişti.

La nivelul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, a fost declanşată o anchetă internă. Oamenii legii urmează să stabilească cine sunt poliţiştii din fotografii. Iar dacă se confirmă că agentul dormea, acesta riscă să fie sancţionat

Tânărul care a făcut publice fotografiile spune că amicul său, şoferul oprit în trafic, ar fi fost sancţionat, pe nedrept, cu 1.000 lei. Agentul constatator ar fi reţinut plăcuţele de înmatriculare şi cartea de identitate a maşiniii pe motiv că asigurarea autoturismului înmatriculat în Bulgaria nu ar fi fost valabilă. Între timp, poliţiştii au returnat documentele însă, chiar şi asa, şoferul este decis să se adreseze instanţei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri