Acuzat de omor, Mario Iorgulescu poate fi arestat preventiv. Decizia luată de instanță, definitivă

Data publicării:
Mario Iorgulescu
Foto: Facebook

Mario Iorgulescu, fiul fostului șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Mario Iorgulescu, va fi dat în urmărire internațională după ce, marți, Curtea de Apel București a stabilit definitiv arestarea acestuia în lipsă. Astfel, instanța a respins contestația lui Mario Iorgulescu la mandatul de arestare în lipsă emis de Tribunalul București.

Decizia este definitivă și se execută imediat. Astfel, Mario Iorgulescu, acuzat de omor, poate fi arestat preventiv pentru 30 de zile, începând cu dată încarcerării, a decis definitiv, marți, Curtea de Apel București.

Potrivit anchetei, Mario Iorgulescu a condus beat și drogat în dată de 8 septembrie 2019 și a produs un accident în urmă căruia un bărbat a murit. Tânărul nu ar fi oprit la semafor și a condus cu o viteză de 162 de kilometri pe ora, deși limita legală era 50 de kilometri pe ora.

Din 23 septembrie, Mario Iorgulescu a fost dus la o clinică din Italia, pentru că și el a fost rănit grav în urma impactului. Acesta a fost externat și preluat de un institut de reabilitare psihiatrică din Italia.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri