Agenţi suspectaţi că luau mită pe A2, ridicaţi de DGA

Data actualizării: Data publicării:
politie radar

Ofiţerii DGA au ridicat joi dimineaţa mai mulţi agenţi ai Poliţiei Autostrăzi Feteşti. Aceştia sunt suspectaţi că luau bani de la şoferi, pentru a nu-i sancţiona în trafic.

Se pare că polițiștii erau de mai mult timp în vizorul DGA. Ofițerii aveau informații că agenții cereau mită de la șoferi, i-au urmărit și au văzut care este modul lor de acțiune.

În consecință, cinci agenţi de la Poliţia Autostrăzi din Ialomiţa şi Constanţa au fost ridicaţi de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie (DGA), joi dimineaţă, în urma unor percheziţii făcute la locuinţele lor, dar şi la sediul Poliţiei Autostrăzi Feteşti, fiind suspectaţi că luau mită de la şoferi, pentru a nu-i amenda. 

Conform unor surse judiciare citate de News.ro, ofiţerii DGA au făcut percheziţii la locuinţele a cinci agenţi - patru din Ialomiţa şi unul din Constanţa, existând informaţii că aceştia primeau mită de la şoferi pe care îi opreau pe autostradă şi cărora le cereau între 50 şi 100 de lei pentru a nu-i amenda.

Cei cinci agenţi sunt acuzaţi de luare de mită şi abuz în serviciu şi vor fi duşi la audieri la sediul Parchetului Tribunalului Ialomiţa. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri