Video&Foto Când a fost prins, Cherecheș avea în buzunare mii de euro și mai multe legitimații, între care și una de parlamentar, expirată

Data actualizării: Data publicării:
colaj chereches

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, fugit din țară chiar înainte să fie condamnat definitiv la închisoare, a fost prins marți în Germania. Patru documente de identitate și mii de euro cash avea în buzunare în momentul în care a fost capturat de polițiștii germani. 

Polițiștii spun că acesta avea peste 3.000 de euro la el, în momentul în care a fost capturat, dar și foarte multe documente, între care o carte de identitate din Italia, Cătălin Cherecheș fiind rezident în această țară din 2022.

1
1

Polițiștii aveau suspiciunea că el plănuia să ajungă în peninsulă, iar faptul că avea la el acest document confirmă bănuielile.

De asemenea, avea la el un buletin românesc, o legitimație pentru cadre militare în rezervă, dar și o legitimație de parlamentar care, însă, nu mai este valabilă din 2012.

Astăzi Cătălin Cherecheș ajunge în fața magistraților germani pentru confirmarea mandatului de arestare. Rămâne însă de văzut când o să fie adus în România. Dacă refuză extrădarea, procesul poate dura și jumătate de an. Între timp, ies la iveală noi detalii despre cum și-a pregătit primarul din Baia Mare fuga. Ani de zile a cărat bani în Germania si a vrut să-și cumpere proprietăți în Italia ajutat de întreaga familie.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri