Cei 4 bărbaţi care au atacat un poliţist în Mangalia au fost reţinuţi

Data actualizării: Data publicării:
shutterstock_739687099
Foto: Shutterstock

La mai bine de 48 de ore de la bătaia din stradă, în urma căreia poliţistul a avut nevoie de îngrijiri medicale, cei 4 agresori au fost din nou chemaţi la audieri. Anchetatorii şi-au schimbat decizia iniţială de a îi lăsa în libertate, aşa că pe numele lor au fost emise ordonanţe de reţinere. Îşi vor petrece noaptea în spatele gratiilor, iar mâine, un judecător va decide dacă vor fi sau nu arestaţi pentru 30 de zile.

shutterstock_739687099
Foto: Shutterstock

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Constanţa, cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 51 de ani, implicaţi în altercaţia care a avut loc pe o stradă din municipiul Mangalia, au fost reţinuţi luni, pentru o perioadă de 24 de ore, pentru loviri şi alte violenţe şi tulburarea liniştii publice, fiind duşi în arestul IPJ. Marţi, ei vor fi duşi în instanţă cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, scrie News.ro.

Poliţiştii din Mangalia au fost sesizaţi sâmbătă despre producerea unui scandal pe o stradă din oraş între un poliţist și patru oameni.

Anchetatorii au stabilit că poliţistul se afla în timpul liber în momentul producerii acestui scandal. El lucrează la Serviciul pentru Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Constanţa.

Citiți și: Familia polițistului fugărit cu toporul, îngrozită. Soția: Îmi este foarte frică! Noi stăm printre ei, ei ştiu unde stăm

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri