Sari la conținut

Dosarul morții fotbalistului Ekeng a fost finalizat

După un an şi jumătate de anchetă, procurorii bucureşteni au finalizat dosarul morţii fotbalistului dinamovist Patrick Ekeng. Medicul de pe ambulanţa care a intervenit pe stadion a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă.

patrick ekeng facbook

FOTO; Facebook

Mihaiela Elena Duţă, medicul de pe ambulanţa Puls care l-a preluat de la stadion pe fotbalistul dinamovist Patrick Ekeng, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului Capitalei pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă, notează Agerpres.

Patrick Ekeng a murit pe data de 6 mai 2016, după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul meciului dintre Dinamo şi Viitorul Constanţa, fără un contact cu un adversar în prealabil.

După intervenţia staff-ului medical al echipei Dinamo, s-a apelat la ambulanţă. Ekeng a primit îngrijiri pe gazon, iar apoi a fost transportat la spital, unde s-a constatat că a suferit un stop cardio-respirator.

Ekeng fusese introdus pe gazon de doar şapte minute. Martorii oculari au relatat că medicul Duţă de pe ambulanţa Puls a intervenit foarte târziu.