Sari la conținut
News Alert

Dragnea confirmă că a fost citat la DNA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat că va merge luni la DNA, confirmând astfel informații apărute vineri pe surse că a fost citat de procurorii anticorupție. Şeful PSD nu a spus în ce calitate a fost chemat, dar nu exclude varianta ca în cazul său să se treacă direct „în faza a doua” după ce va da declaraţii în faţa procurorilor.

Totuși, Liviu Dragnea a spus că în ceea ce priveşte o eventuală solicitare adresată de DNA Parlamentului, în cazul său i se pare „cam mult”.

Întrebat despre dosarul în care a fost citat, Liviu Dragnea a spus: „Ce contează? Tot acest circ nu ar avea rost dacă nu aş fi citat”, a adăugat liderul PSD.

Audierea vizează unul dintre dosarele în care se fac cercetări privind afacerile companiei Tel Drum, potrivit informațiilor apărute vineri pe surse.

Liviu Dragnea a precizat însă că vineri nu a fost citat la DNA, așa cum se auzise inițial, ci că citația este pentru luni și îi va da curs.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a fost trimis până acum în judecată de două ori de procurorii anticorupţie. În dosarul Referendumului a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare, în timp ce dosarul membrilor de partid angajaţi la Protecţia Copilului este pe rolul Curţii supreme.

Pe aceeași temă