Dragnea la DNA. De ce au fost aduși mai mulți jandarmi

Data actualizării: Data publicării:
jandarmerie

Jandarmeria vine cu explicații pentru prezența unui dispozitiv suplimentar de jandarmi la sediul DNA, unde a fost audiat președintele PSD, Liviu Dragnea, în această dimineață.

171113_DRAGNEA_DNA_01_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos /Octav Ganea

„Motivul prezenței jandarmilor acolo a fost acela de a asigura desfășurarea în condiții normale a activității insituției. Erau foarte mulți oameni prezenți în zonă, iar pentru a asigura desfășurarea normală, obișnuită a instituției, a fost nevoie de dispozitivul nostru în zonă. Obiectivul respectiv este asigurat cu pază de jandarmi, iar în spațiul public erau adunate, din câte am înțeles, aproape 50 de persoane”, a precizat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Capitalei, citat de Agerpres.

El a menționat că au fost 10-15 jandarmi. Aceștia au legitimat câteva persoane, însă nu au fost date amenzi, a adăugat Enache.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a fost la DNA în această dimineață. Potrivit informațiilor Digi24, el a fost citat într-un nou dosar, în care este suspectat de constituirea unui grup infracțional, fraudă cu fonduri europene și abuz în serviciu.

În fața Direcției anticorupție a fost așteptat de zeci de susținători. Printre aceștia, vicepremierul Paul Stănescu, parlamentarii PSD Claudiu Manda și Andreea Cosma și secretarul general al PSD, Marian Neacșu. A fost prezent și numărul 2 din PSD, Niculae Bădălău.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri