Fiul lui Sile Cămătaru a scăpat de arest. Va fi cercetat în libertate după ce a condus drogat, băut și fără permis

Data publicării:
albert balint sile camataru foto ziua de vest
Foto: Ziua de Vest

Albert Balint, fiul lui Sile Cămătaru, arestat preventiv în 28 decembrie 2019, după ce polițiștii din Olt l-au prins conducând o mașină fără a avea permis de conducere și drogat, va fi judecat în libertate, a decis, joi, Tribunalul Olt.

Albert Balint a primit, în 28 decembrie 2019, un mandat de arestare preventivă pentru 20 de zile. Procurorii au trimis dosarul spre judecare magistraților Judecătoriei Slatina, iar judecătorul de caz a dispus prelungirea arestului preventiv.

Fiul lui Sile Cămătaru a contestat măsura impusă de judecătorii slătineni la Tribunalul Olt, iar magistrații de aici au decis, joi după-amiaza, să îl lase liber.

„Instanța a admis cererea și a dispus înlocuirea măsurii arestului preventiv cu cea preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile începând cu 16.01.2020 și a dispus punerea în libertate”, a declarat, pentru Mediafax, Gabriel Arabelea, purtătorul de cuvânt al Tribunalul Olt.

Albert Balint va fi judecat la Judecătoria Slatina pentru conducere fără permis și sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Acesta a fost prins de polițiștii din Olt conducând o mașină, pe Drumul Naţional 65, în localitatea Găneasa, având suspendat permisul de conducere. Albert Balint a ieşit pozitiv şi la testul Drug Test făcut de poliţiştii de la rutieră.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri