Fosta noră a lui Virgil Măgureanu, din nou la DNA

Data publicării:
dna sigla

Alina Petre nu a vrut să dea detalii în legătură cu motivul pentru care a fost chemată la DNA.

Nu este exclus să fi fost chemată pentru a-și susține denunțurile depuse săptămâna trecută. De obicei procurorul care primește un dosar cheamă la audieri persoana care a depus denunțul. 

Denunțul depus luni la DNA, semnat de către Alina Măgureanu, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, împreună cu Florin Mihai Ghiulbenghian, vizează ”infracțiuni extrem de grave comise de mai mulți cetățeni români în ultimii 10 ani”, potrivit unui comunicat de presă al celor doi.

Lista celor împotriva cărora au fost depuse plângeri îi mai include pe Dragoș Dobrescu, om de afaceri cu interese în afacerile imobiliare, Elan Schwartzenberg, om de afaceri plecat din România, fost soț al Mihaelei Rădulescu, Carmen Daniela Dan, prefect al județului Teleorman, Mihai Gheorghe prim-procuror, și Elena Brândușa Gheorghe, judecător. Lista îl mai include și pe primarul orașului Bragadiru, Vasile Cimpoieru.

Lista este deschisă de Crin Antonescu „fost președinte interimar al României”, după cum menționează cei doi și de Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

În cursul următoarelor săptămâni vor fi depuse noi plângeri penale privind fapte ale celor reclamați la DNA dar și ale altor persoane, afirmă cei doi. Comunicatul de presă remis de Alina Măgureanu și Ghiulbenghian poartă antetul EurHONEST, Fundația pentru Bună Guvernanță și Preîntâmpinarea Corupției, un ONG al cărei președinte condus de Ghiulbenghian. Acesta este mason, om de afaceri deținător al rețelei de case de schimb valutar Edmond, dar și revoluționar.

Citiți și: 
Fosta noră a a lui Virgil Măgureanu, împreună cu un mason, i-au reclamat la DNA pe Crin Antonescu și Mugur Isărescu
Ce răspunde Crin Antonescu la acuzațiile Alinei Măgureanu, nora fostului șef al SRI, care l-a reclamat la DNA

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri