Fotbalistul Gabriel Torje a fost audiat în dosarul prostituției de lux

Data publicării:
15112012 20torje-33622

Gabriel Torje a fost citat să se prezinte la Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism în calitate de martor în dosarul prosituţiei de lux.

Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Bljenar, sora acesteia, Maria Magdalena Lungu, şi taximetristul Valentin Panait sunt cercetaţi în libertate în dosarul prostituţiei de lux. Curtea de Apel Bucureşti a decis, la 30 iulie, ca cei trei să fie cercetaţi în libertate, stabilind ca măsură preventivă interdicţia de a părăsi localităţile de domiciliu, Bucureştiul şi, respectiv Călăraşi. Cei trei au stat în arest din 19 până în 30 iulie.

Potrivit DIICOT, începând cu anul 2010, surorile Andreea Elena Marta (fostă Lungu), de 28 ani, şi Maria Magdalena Lungu, de 38 de ani, au coordonat un grup infracţional organizat, în sensul că au racolat persoane cu o situaţie materială foarte bună şi le-ar fi facilitat întâlniri cu diferite tinere în vederea practicării prostituţiei, în schimbul unor importante sume de bani.

Activităţile de prostituţie şi proxenetism aveau loc de cele mai multe ori în hoteluri de lux din Bucureşti sau în alte locuri alese de clienţi, în judeţele Tulcea, Braşov şi Călăraşi, precum şi la Monte Carlo, Nisa, Milano sau Dubai.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri