Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, va fi plasată în arest la domiciliu. Decizia este definitivă

Data actualizării: Data publicării:
femeie insotita de un politist mascat
Miruna Pascu, mama lui Vlad Pascu, șoferul care a ucis doi tineri la 2 Mai. FOTO: Inquam Photos / George Călin

Miruna Pascu, mama şoferului de 19 ani, care, aflat sub influenţa drogurilor, a omorât doi tineri în localitatea 2 Mai, va fi plasată în arest la domiciliu, a decis joi Tribunalul Bucureşti. Decizia este definitivă.

„Admite contestaţia formulată de inculpata Pascu Miruna împotriva încheierii din data de 30.10.2023 pronunţată de judecătorul de cameră preliminară de la Tribunalul Bucureşti - Secţia I Penală. Desfiinţează încheierea atacată şi rejudecând: Admite cererea de înlocuire a măsurii preventive cu măsura arestului la domiciliu formulată de inculpata Pascu Miruna. În baza art. 205 alin.10 cpp rap la art 242 alin.2 şi art.221 şi urm cpp înlocuieşte măsură arestării preventive a inculpatei Pascu Miruna cu măsură preventiva a arestului la domiciliu pe o durata de 30 de zile, de la data de 09.11.2023-la 08.12.2023, inclusiv. Dispune punerea în libertate a inculpatei Pascu Miruna de sub puterea mandatului de arestare preventivă nr. 249/15.09.2023, dacă nu este arestată sau deţinută în alta cauză”, se arată în decizia instanţei.

Miruna Pascu a fost trimisă în judecată de DIICOT, alături de fiul ei, Vlad Pascu, şi fostul soţ, Claudiu Pascu.

Ea este acuzată că ar fi şantajat o fată, martoră în dosarul în care este cercetat fiul ei. Concret, ea ar fi ameninţat-o pe prietena fiului său că va face publice informaţii şi imagini compromiţătoare despre ea, dacă va colabora cu procurorii.

În acelaşi dosar, Vlad Pascu este acuzat de consum şi trafic de droguri, iar Claudiu Pascu de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri