Monica Macovei: USL și Guvernul Ponta au toată responsabilitatea pentru raportul negativ

Data publicării:
macovei 20jpg-46735

Raportul prezentat astăzi de ComisiaEuropeanăîncadrul MCV estealdoilea raport negativ de când VictorPontăeste premier.Şicel din iulie 2012şicel de astăzisuntrapoarte criticeşiaratăregresfaţăde rapoartele anterioare, iar VictorPontapoartă răspundereaşitrebuiesăşi-o asume.

ComisiaEuropeanăne-a spus astăzi clarcămaimulte recomandări din ultimul raport nu au fost respectate de guvernelePonta, ceea ce dovedeşte iarăşicăPontaa minţit când a spuscăa îndeplinit toate recomandările Comisiei. Nu le-a îndeplinit”, a scris europarlamentarul Monica Macovei.

Ea a mai precizat că pe lângă VictorPonta, responsabili sunt șiCrin Antonescu,preşedintelePNL,şiDan Voiculescu,preşedintele PC:Adică liderii USL, cei care deţin majoritateaînParlamentşicare au contribuit directlaultimele 2 rapoarte negative, ale căror efecte lesuportătoatăţară”, a spus Monica Macovei.

Monica Macovei a mai menționat că Uniunea Social-Liberală și Guvernul Ponta au compromis, de când sunt la conducerea țării, progresele pe care „instituțiile și românii le-au făcut de la integrare”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri