Narcis Hogea, după eliberarea lui Piedone: Nu-mi mai aduce nimeni băiatul înapoi, dar aș fi dorit pedepse clare, ca oamenii să nu uite

Data actualizării: Data publicării:
lumanari comemorare colectiv
Imagine de la comemorare de 7 ani de la tragedia „Colectiv” Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Narcis Hogea, tatăl unuia dintre tinerii care au murit în incediul din Clubul Colectiv, și-a exprimat dezamăgirea față de eliberarea lui Cristian Popescu Piedone. El a spus că, deși este conștient că nu îi mai aduce nimeni băiatul înapoi, și-ar fi dorit să existe pedepse clare, ca oamenii să nu uite.

"În cazul Colectiv nu s-a întâmplat nimic. Piedone a fost eliberat în condițiile în care au murit 65 de oameni.

Există un al doilea dosar în care dorim să vedem ce s-a întâmplat în spitalele din România și de ce au murit copiii noștri. Acel dosar e în continuare la procurori, îi întrebăm de 8 ani, dar nu ne răspund.

De fapt și de drept, probabil toți cei care erau vinovați au vrut să treacă timpul și să se uite. Cam asta e justiția în România, să treacă timpul că să se uite și apoi nu se mai întâmplă nimic.

Au trecut atâția ani. Știti în ziua de azi ce se întâmplă cu marii arși în România? Nu avem încă un pact. Nu se întâmplă nimic.

Pe băiatul meu nu îl mai aduce nimeni înapoi dar mi-aș fi dorit să existe pedepse clare, că oamenii să nu uite.

Colectiv a existat, probabil pe 30 octombrie se mai vorbește 2 – 3 ore și cam atât. Colectiv există în România în fiecare zi, dar nu se mai știe despre acest lucru.", a declarat Narcis Hogea.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri