A fost prins bărbatul care a amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan. Percheziții la Academia de Poliție

Data actualizării: Data publicării:
Emilia Șercan
Emilia Șercan

Persoana care a amenințat-o cu moartea, printr-un SMS, pe jurnalista Emilia Șercan a fost identificată. De asemenea, au loc mai multe percheziții, la biroul său și la locuința sa. Este vorba despre un ofițer de poliție.

Citește și Prima reacție a Emiliei Șercan, după ce a fost prins bărbatul care a amenințat-o cu moartea

Sunt percheziţii, miercuri dimineaţă, la Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza şi acasă la un ofiţer al instituţiei. Colegii săi din IGPR îl bănuiesc pe acesta că ar fi persoana care a ameninţat-o pe jurnalista Emilia Şercan.

Este vorba despre un ofițer de poliție, angajat al Academiei de Poliție. Adrian George Bărbulescu a fost depistat în Slatina și urmează să fie adus la audieri în București, potrivit informațiilor Digi24.

Bărbatul lucrează la o structură de suport, a absolvit Academia de Poliție în ultimii doi ani și nu este înscris la școala doctorală.

Jurnalista Emilia Şercan, cunoscută pentru anchetele privind plagiatele în rândul înalţilor demnitari şi al conducerii unor instituţii de învăţământ, cel mai recent la Academia de Poliţie, a anunţat, în urmă cu o săptămână, pe pagina sa de Facebook, că a primit ameninţări cu moartea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Jurnalista a precizat că a cenzurat o parte din conţinutul mesajului pentru a-i proteja pe cei dragi ei. Ea a depus o plângere la poliție, iar aceștia cu început cercetările.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri