Video Polițiștii au confiscat leul care apare în videoclipul manelistului Dani Mocanu

Data actualizării: Data publicării:
leul din videoclipul lui dani mocanu in cusca
Foto: Facebook/Marcel Vela

Leul rănit care a apărut într-un videoclip al manelistului Dani Mocanu a fost luat cu o cușcă de la o locuință din județul Dâmbovița. Animalul sălbatic ar urma să ajungă la grădina zoologică din Târgoviște. 

„Am spus încă de la început: NU VOI TOLERA NICIUN FEL DE ABUZ, INDIFERENT DIN PARTEA CUI VINE! Legea trebuie respectată de TOȚI! Unii nu au crezut când am spus că sunt cu ochii pe ei, dar timpul și acțiunile Poliției Române arată că ofensiva împotriva infracționalității continuă. Vă asigur că nu ne oprim aici!”, a anunțat ministrul de Interne pe pagina de Facebook.

Leul confiscat joi are aceleași răni ca cele din videoclip. El a fost ridicat de la o menajerie din județul Dâmbovița, iar bărbatul care îl deținea a negat că l-a împrumutat pentru filmarea videoclipului. Potrivit unor surse Digi24, cel care avea leul este un executor judecătoresc și are permis pentru creșterea de animale sălbatice.

Cel mai probabil, leul va ajunge la Zoo Târgoviște.

Miercuri, manelistul Dani Mocanu a fost dus la audieri în cazul videoclipului său în care a apărut un leu rănit, după ce, dimineața, mascații au făcut percheziții la el acasă. Acesta a spus că leul ar fi fost machiat ca să pară că are răni.

Anchetatorii din Argeș au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri