VIDEO. Dani Mocanu, dus la audieri în cazul leului rănit. Reacția cântărețului de manele

Data publicării:
Dani Mocanu, dus la audieri în cazul leului rănit
Dani Mocanu, dus la audieri în cazul leului rănit. Sursa: captură Facebook/ Dani Mocanu

Manelistul Dani Mocanu a fost dus la audieri în cazul videoclipului său în care a apărut un leu rănit, după ce mascații au făcut percheziții la el acasă, în această dimineață.

Anchetatorii din Argeș, care au deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor, au descins în această dimineață și la studioul unde a fost filmat videoclipul care a avut milioane de accesări pe Youtube.

Cântărețul de manele a lansat recent un videoclip în care apare un leu plin de răni, iar imaginile au dus la un val de indignare pe internet.

Mocanu a reacționat pe pagina sa de Facebook. A încărcat un scurt clip cu mascații care au venit să-i percheziționeze locuința, cu mesajul: „Mascații au venit in căutarea leului și da, chiar m-au găsit acasă. Din păcate, în România un videoclip e mai grav decât acest virus mortal care a făcut înconjurul planetei. Noi respectăm legile și ne supunem... dar unde e leul?”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri