Sari la conținut
News Alert

Sebastian Ghiţă i-a arătat doar lui Ion Cristoiu o fotografie în care susţine că apare şefa DNA la el acasă

Sebastian Ghiţă i-a arătat jurnalistului Ion Cristoiu o fotografie din telefon în care susţine că apare şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) la el acasă, cerând ca imaginea să nu fie făcută publică. Omul de afaceri o acuză pe Laura Codruţa Kovesi că „nu spune adevărul” atunci când neagă toate „adevărurile” spuse de el.

160329_ghita_comisia_juridica_50_INQ_Octav_Ganea

FOTO: INQUAM PHOTOS - Octav Ganea

„Codruţa nu spune adevărul”, afirmă Sebastian Ghiţă în interviul acordat jurnalistului Ion Cristoiu, atunci când acesta l-a întrebat cine minte – el sau şefa DNA, care aproape neagă că l-ar cunoaşte.

„Preşedintele ţării, văzând toate acele falsuri din instituţia doamnei Kovesi, văzând că toate instituţiile s-au sesizat, Inspecţia Judiciară face verificări, CSM îşi exprimă îngrijorarea, că până şi domnul Lazăr (Augustin Lazăr, procurorul general, n.r.) admite că lucrurile sunt în neregulă, că doamna preşedintă Tarcea (Cristina Tarcea, şefa ICCJ, n.r.) trage un semnal de alarmă, el a luat decizia de a o păstra în funcţie (pe Laura Codruţa Kovesi, n.r.). Nu e momentul ca eu să fac ceva peste preşedintele ţării, peste deciziile instituţiilor din ţara mea, să provoc eu căderea sau menţinerea doamnei Kovesi”, a spus Sebastian Ghiţă.

La rugămintea jurnalistului, omul de afaceri i-a arătat o fotografie din telefon în care susţine că ar fi Laura Codruţa Kovesi la el acasă, cerând ca această fotografie să nu fie făcută publică.

Sebastian Ghiţă i-a acordat jurnalistului Ion Cristoiu un interviu  difuzat de România TV și preluat de B1, Antena 3 și inclusiv de TVR.

Sursa: News.ro

Pe aceeași temă