Sorin Alexandrescu, audiat la DNA

Data publicării:
sorin alexandrescu - captura

Tribunalul București a decis, joi, ca directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, să fie cercetat în continuare în libertate. Instanţa a admis recursul său la decizia anterioară de arestare preventivă, luată, luni, de Judecătoria Sectorului 1.

Sorin Alexandrescu a fost reținut la sfârșitul săptămânii trecute, apoi arestat preventiv.

Acuzația care i se aduce de către procurorii anticorupție este de șantaj, după ce a fost interceptat în mai multe rânduri în timp ce discuta cu administratorul companiei RCS&RDS. Există depuse la dosar toate acesteinterceptări, atât telefonice cât și ale unor discuții purtate în mediu ambiental, din care, potrivit procurorilor, reiese modul în care directorul Antena Group l-ar fi șantajat pe administratorul companiei de telecomunicații.

Sorin Alexandrescu a dat, joi, o declaraţie timp de o oră în faţa judecătorilor. El şi-a susţinut nevinovăţia, arătând că că nu l-a ameninţat niciodată pe administratorul RCS&RDS şi că nu a vrut să îl şantajeze. Voia doar să afle detalii despre contractul dintre RCS&RDS şi societatea deţinută de Dumitru Dragomir, a spus el în faţa judecătorilor. Interesul ar fi fost strict jurnalistic.

Citiți și: ELIBERAT. Directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, a părăsit arestul Poliţiei

Directorul Antena Group, eliberat de două judecătoare controversate

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri