Ştefan Dinu, alias Fane Căpăţână, a fost reţinut pentru 24 de ore. Acuzat de înşelăciune şi uz de fals, el fusese eliberat condiţionat în 2012

Data publicării:
fane

Cunoscutul interlop Ştefan Dinu, mai cunoscut sub numele de Fane Căpăţână, a fost reţinut joi seară pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de înşelăciune şi uz de fals. El a fost prins în flagrant de către poliţiştii ilfoveni în timp ce încerca să ia şpagă de la mai mulţi vânzători dintr-un centru comercial din localitatea Dobroeşti.

Ştefan Dinu, zis Fane Căpăţână, a fost descoperit de o echipă de poliţişti în civil în complexul comercial din localitatea Dobroieşti în timp ce încerca să obţină suma de 60 de lei de la un comerciant.

În jurul orelor 13, cu ocazia desfăşurării unor activităţi specifice, poliţiştii au prins în flagrant un bărbat de 46 de ani în incinta unui complex comercial, pe raza localităţii Dobroieşti. Acesta se dădea drept poliţist, folosind o legitimaţie falsă. Sub acest pretext, pretindea anumite sume de bani, promiţând că nu va efectua un control economic”, a precizat Cătălina Margu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Ilfov.

Dacă va fi găsit vinovat de înşelăciune, uzurpare de calităţi oficiale şi uz de fals, interlopul este pasibil de o pedeapsă cu închisoarea între trei şi 15 ani.

Ştefan Dinu a fost eliberat condiţionat în martie 2012 din Penitenciarul Bistriţa, unde ispăşea o pedeapsă de şapte ani pentru înşelăciune.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri