“La mulți ani, Maria! La mulți ani tuturor marinarilor!” Mesajul lui Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO

Data actualizării: Data publicării:
mircea geoana gross-plan cu steagul nato in fundal
Foto: Inquam Photos / George Călin

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a transmis un mesaj marinarilor care au stat de strajă pe Dunăre și la Marea Neagră, dar și un mesaj pentru fiica sa, Ana-Maria, care își sărbătorește onomastica.

„Providenţa ne-a pus la hotare Dunărea şi Marea, aceste preţioase ape, care în vremuri de restrişte ne-au fost cele mai credincioase străji contra vrăjmaşilor.” Așa spunea unul dintre eroii Primului Război Mondial, căpitanul Constantin Păun", își începe Mircea Geoană mesajul transmis pe Facebook, de Ziua Marinei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

“Astăzi, de ziua Marinei Române, îi onorăm pe toți cei care, în timp de pace sau conflict, au stat "strajă" în aceste ape. Îi onorăm și pe toți marinarii comerciali ce ne asigură, alături de tot personalul portuar, lanțuri de aprovizionare și ajută la clădirea economică a României moderne.”, mai spune secretarul general adjunct al NATO.

Mircea Geoană a transmis și un mesaj de felicitare celor care își sărbătoaresc onomastica și a mărturisit că 15 august este o zi specială pentru familia sa:

“Tot astăzi, creștinii ortodocși prăznuiesc "Adormirea Maicii Domnului", una dintre cele mai importante sărbători și un moment în care foarte mulți români și românce își serbează ziua onomastică. Pentru mine, mai există un motiv pentru care este o zi specială, astăzi o sărbătorim și pe fiica noastră Ana-Maria.
La mulți ani, Maria! La mulți ani tuturor marinarilor! La mulți ani, românilor!”

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri