Liviu Dragnea: Nu cred că Soros a fost implicat în tentativa de asasinat

Data actualizării: Data publicării:
liviu dragnea inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragea a vorbit, din nou, în direct la Antena 3 despre tentativa de asasinat. Asta după ce, ieri seară, la aceeași post de televiziune, liderul PSD a susținut că, anul trecut, a fost ținta a patru bărbați cazați la Athenee Palace.

liviu dragnea inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Liviu Dragnea a oferit detalii despre ce s-ar fi întâmplat anul trecut, atunci când ar fi fost ținta a patru asasini. El a povestit că a fost urmărit de mașini fără număr  de înmatriculare. 

CITIȚI ȘI: Liviu Dragnea despre tentativa de asasinat: „Voiau să îmi deschidă uşile la maşină. Asta mi-a confirmat că au intenţii serioase”

Dragnea a susținut aseară că: „S-a încercat asasinarea mea. Am avut o tentativă anul trecut. În aprilie. Au venit patru străini, au fost cazaţi la Athenee Palace, din ce mi s-a spus. Au stat trei săptămâni aici. Am scăpat. Au ajuns în preajma mea. Asta nu înseamnă că mi-am luat pază sau că o să-mi iau. Suntem într-un stat parţial mafiot. Statul paralel este o mafie”.

Întrebat, aseară, dacă a aflat cine i-a plătit pe cei patru străini, liderul PSD a răspuns: „Da, dar nu pot spune asta, un om foarte celebru în lume”. Apoi, întrebat dacă se gândește la cineva din străinătate, adică la Soros, Dragnea a spus: „Nu mă gândesc la Soros, el se gândeşte la mine. Dar nu ştiu dacă aici era treaba asta”.

Azi Liviu Dragnea a spus că nu crede că omul de afaceri George Soros a fost implicat în această poveste.

Liderul PSD a spus că a fost filat prin restaurante, iar Irina, partenera lui de viață a fost urmărită de o mașină „până la țară”.

Liviu Dragea nu are pază SPP. Întrebat de ce nu angajează o firmă privată, acesta a replicat că nu are bani.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri