Locatarii blocului din Constanța care a luat foc nu se pot întoarce nici acum la casele lor și se tem că bunurile le vor fi furate

Data publicării:
bloc ars la constanta
Un bloc a ars la Constanța după ce un incendiu a izbucnit în toiul nopții în parcarea subterană Foto: captură video Digi24

Noi probleme pentru locatarii blocului din Constanța care a luat foc la sfârșitul anului trecut. După aproape două luni, oamenii nu s-au putut muta în apartamente, iar acum sunt îngrijorați ca nimeni nu păzește locația și oricând bunurile lor pot fi furate.

După incendiul din decembrie 2021, paza a fost asigurată de poliție, iar după terminarea cercetării la fața locului blocul a fost păzit de poliția locală.

Acum, imobilul nu mai este supravegheat de nimeni, polițiștii locali doar vor patrula în zonă.

Unele apartamente nu au geamuri, iar acolo a fost adusă și o schelă, oamenii temându-se că hoții ar putea urca pe ea și ar putea intra foarte ușor în case, să fure.

În prezent, în apartamente nu este curent electric, trebuie schimbate contoarele și siguranțele pe casa scării, iar lucrările vor mai dura.

În acest condiții oamenii nu s-au putut muta nici acum în imobil și se tem pentru bunurile lor.

Incendiul din acum două luni a distrus 35 de apartamente, 37 de mașini și a lăsat pe drumuri, în prag de sărbători, sute de oameni. Totul a pornit de la joaca periculoasă a unor copii. Unul dintre ei, un minor de 15 ani, este în arest la domiciliu. Imaginile filmate de Digi24 în parcarea subterană a blocului, de unde a pornit incendiul, dovedesc violența pe care au avut-o flăcările încă de la început.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri