Video "M-o prins și mi-o făcut dosar penal". Motivul pentru care o bunică din Cluj a dat examen pentru permisul de conducere la 68 de ani

Data publicării:
bunica cluj la volan
Sursa foto: captură video TikTok/make_misu

O șoferiță de 72 de ani din Cluj a devenit vedetă pe TikTok, după ce a povestit cum s-a ambiționat să-și ia permisul de conducere la 68 de ani. Femeia, scrie TurdaNews.ro, a fost prinsă cu motocicleta în trafic acum câțiva ani și, pentru că nu avea drept de conducere, polițiștii i-au făcut dosar penal. În doar 3 zile, clipul de 20 de secunde publicat pe rețeaua socială a fost văzut de peste 1,4 milioane de oameni.

Bunica de 72 de ani este din satul Iacobeni, județul Cluj. Pe un drum de țară, de la volan, cu soțul în dreapta, femeia a povestit ce a determinat-o să învețe și să dea examenul pentru permisul de conducere: 

@make_misu #comedypage #viralpage #tiktok #foryoupage #pageforyou ♬ sunet original - Make

"Sunt șoferiță numai de vreo 3-4 ani, când m-o prins că umblu cu motocicleta. M-o prins în Ceanu Mare (...) M-o prins și mi-o făcut dosar penal. Și asta m-a făcut... și am zis: mno stai că voi demonstra că pot mai mult!", povestește femeia care și-a luat permisul de conducere la 68 de ani.

În doar 3 zile, videoclipul a adunat peste 1,4 milioane de vizualizări, dar și sute de comentarii:

"Eu am dat de 3 ori și de 3 ori am picat"

"Mă încurajează bunica. Eu am 56 și ziceam că e târziu, așa că mă mai gândesc!

"Asta înseamnă că niciodată nu e prea târziu să îți împlinești visele"

"Și când mă gândesc că a prins-o poliția pe motocicleta. Ha ha ha"

"O bunică ambițioasă!"

"Exemplu pentru toți. Dacă vrei, se poate!"

... sunt doar câteva dintre mesajele celor care au comentat la postare.

Nu este prima bunică-șoferiță ce devine vedetă pe internet. În vară, Ana, o bunică de 81 de ani din Oradea a cucerit TikTok-ul, după ce nepotul ei a publicat două videoclipuri în care femeia conduce o mașină.


Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri