Video Mai mulți elevi de la un liceu din Bucureşti au ajuns la spital, după ce un coleg a dat cu spray lacrimogen în școală

Data actualizării: Data publicării:
smurd la liceul dimitrie leonida din bucuresti
Mai mulți elevi de la un liceu din Bucureşti au ajuns la spital, după ce un coleg a dat cu spray lacrimogen în școală. FOTO: INQUAM PHOTOS - George Călin

Mai mulți elevi de la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din Bucureşti au ajuns marți la spital, după ce un coleg de-ai lor a dat cu spray iritant, posibil paralizant, în școală.

ACTUALIZARE ISU Bucureşti-Ilfov anunţă că au fost evaluați medical 29 de elevi, dintre care 25 au fost transportaţi la spital (14 la Grigore Alexandrescu şi 11 la Marie Curie). 

Știrea inițială

„În incinta clădirii Colegiului Tehnic Dimitrie Leonida din Bucureşti a fost utilizat un spray iritant, posibil paralizant. În urma evenimentului sunt mai mulţi elevi care acuză stare de rău”, a transmis marţi ISU Bucureşti-Ilfov, potrivit News.ro.

În urma evaluării medicale, s-a decis ca 17 să fie duși la spital, dintr-un total de cel puțin 25 care au fost afectați de sprayul lacrimogen.

„Alți elevi sunt în autospeciala pentru victime multiple și urmează a fi transportați la spital. Acțiunea de evaluare medicală este în desfășurare, mai sunt și alți elevi cu acuze medicale similare, pentru care se va lua o decizie privind necesitatea de a fi transportați la spital”, a mai transmis ISU București-Ilfov.

Mai multe autospeciale şi echipaje au fost trimise la faţa locului.

Astăzi,  13 februarie 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 9 Poliţie au fost sesizaţi, de către directorul unei instituţii de învătământ, prin apel 112, în jurul orei 10.00, cu privire la faptul că, în incinta unei şcoli din Sectorul 2, un elev ar fi pulverizat spray iritant-lacrimogen, atât în exterior, cât şi la intrarea în instituţie. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificat un elev, în vârstă de 15 ani”, a transmis Poliția Capitalei.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri