Marcel Ciolacu, după declarațiile lui Sighiartău: „Nu există niciun risc de rupere a Coaliţiei. E opinia lor, nu mă deranjează”

Data publicării:
marcel ciolacu face declaratii
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, despre atacul liberalului Robert Sighiartău, că nu există niciun risc de rupere a Coaliţiei. Inquam Photos/ Sabin Cîrstoveanu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, miercuri, despre atacul liberalului Robert Sighiartău, că nu există niciun risc de rupere a Coaliţiei. „În rest, urez succes colegilor mei, este opinia lor, nu stau eu să le comentez. Nici nu mă deranjează”, a mai spus preşedintele PSD, potrivit News.ro.

„Nu există niciun risc de rupere a Coaliţiei, vă răspund dumneavoastră, nu domnului Sighiartău. În rest, urez succes colegilor mei. Sunt opiniile dânşilor, nu stau eu să le comentez. Nici nu mă deranjează. Dacă ar fi nişte argumente cu substanţă, facem o dezbatere, dar astfel de declaraţii, nu mă deranjează”, a spus premierul Marcel Ciolacu, despre criticile aduse de liberalul Robert Sighiartău.

Deputatul PNL Robert Sighiartău a declarat marţi că preşedintele PSD Marcel Ciolacu vrea să aducă PNL într-o situaţie fără ieşire, ca până în decembrie să accepte liste comune şi că acesta vrea să ajungă preşedintele României, astfel că are nevoie de un PNL slăbit care să îl legitimeze în turul doi dacă ajunge cu George Simion.

„Noi dacă vom merge în varianta asta, e clar că PNL riscă să dispară”, a afirmat Sighiartău, precizând că el crede că până în decembrie, PNL trebuie să îl dea afară pe Ciolacu şi să refacă în ochii electoratului ceea ce a stricat când a adus PSD la guvernare.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri