Marcel Vela anunță care e „acțiunea” pe care o pregătea „special”

Data publicării:
marcel vela sedinta de guvern SED_GUV_INQ_Octav_Ganea_002
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Ministrul de Interne, Marcel Vela, anunță că va răspunde, pe pagina sa de Facebook, întrebărilor venite din partea românilor. Se va întâmpla în fiecare miercuri, prin intermediul unei înregistrări video postae pe rețeaua socială.

Vela anunța luni pe pagina personală de Facebook o „acțiune” pe care o pregătește „special pentru a rămâne într-un dialog permanent”.

Îmi doresc să rămânem într-o discuție continuă și contructivă. Întotdeauna am încurajat și voi încuraja dialogul deschis și liber, iar mai presus de acesta voi aprecia mereu relatările dumneavoastră din teritoriu, întrebările dar și opiniile exprimate coerent, indiferent dacă sunt pozitive sau negative.

Critica a fost mereu un element care a dus către evoluție și tocmai din acest motiv îmi doresc să fiu mai aproape de părerile dumneavostră”, a scris Vela pe Facebook.

Cu acest scop în minte, mi-am propus ca în fiecare zi de miercuri, începând de mâine, să răspund întrebărilor venite pe contul meu public de social media. Mâine dimineață printr-o postare o să lansez invitația către dumneavoastră de a-mi scrie întrebările pe care le aveți pentru mine. La șapte dintre acestea, alese în mod aleatoriu, voi răspunde într-un video la final de zi”, a precizat el.

El a adăugat că va răspunde doar persoanelor ce folosesc un limbaj adecvat lipsit de injurii și celor ce dețin un cont real de Facebook”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri