Mișu Negrițoiu: Tudose a vrut să îi fac nepoata director la ASF

Data actualizării: Data publicării:
misu negritoiu la digipedia

Într-o postare în replică la rândurile de pe Facebook ale unei jurnaliste, fostul șef al Autorității de Supraveghere Financiară, Mișu Negrițoiu, susține că premierul desemnat, Mihai Tudose i-ar fi cerut să îi numească o nepoată director.

Solicitarea ar fi fost făcută în timpul unui zbor Iași - București în care cei doi s-au întâlnit accidental. ”Eu l-am întâlnit o singura dată, într-in avion de seară Iași -București, cu ochii bulbucați, probabil după o chermeză cu organizația locală de partid, când mi s-a adresat ironic cu "domnul Președinte" care nu prea trece pe la Parlament și în final "să-i fac nepoata director". Să-l caut. Nu l-am căutat, drept pentru care m-a chemat în octombrie 2016 la audieri în faimoasa comisie pe care o conduceau. Predictibil, au votat să-mi ceara demisia. Scurt și fără prea multe comentarii. Procedură de Balta Brăilei (Mihai Tudose este originar din județul Brăila – n.red.), care a condus în final la "revocare ". Discuțiile din acea sedință merită revăzute. Spun totul despre stilul și competența omului”, a scris Negrițoiu la comentariile jurnalistei Profit.ro.

Ulterior, tot într-o postare pe Facebook Negrițoiu s-a declarat deranjat de apariția celor spuse în presă. ” Nu se face asta. Comentariul este pe un cont FB privat și publicarea lui avea nevoie de acordul meu”, a spus el. Aprecierile fostului șef ASF sunt disponibile aici. Postarea sa a fost însă publică, vizibilă tuturor, iar Mișu Negrițoiu nu a folosit serviciul privat de mesagerie pentru a își exprima opiniile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri