Moarte învăluită în mister la Iași. Un adolescent olimpic a căzut de la etaj cu o zi înainte să înceapă facultatea

Data publicării:
stefan

Moarte învăluită în mister la Iași, acolo unde un tânăr în vârstă de 19 ani a căzut de la balconul apartamentului său. Ștefan urma să înceapă luni facultatea, însă duminică, în jurul prânzului, o femeie a observat trupul băiatului pe asfalt și a sunat la 112.

Paramedicii sosiți la locul incidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului. Mama băiatului nu se afla acasă când s-a petrecut incidentul.

Acum, autoritățile au încadrat cazul la moarte suspectă și iau în calcul atât ipoteza unei sinucideri, cât și posibilitatea unui accident.

În apartamentul în care locuia tânărul poliția nu a găsit niciun bilet de adio care să explice un posibil gest extrem. Anchetatorii au stat de vorbă cu vecinii și cu cei care îl cunoșteau pe adolescent, întrucât mama băiatului a intrat în stare de șoc când a aflat vestea tragică.

„Am auzit deodată un zgomot foarte mare, când m-am uitat era un băiat. M-am speriat foarte tare, eram şocată. Respira, dădea din cap, inconştient. Îl vedeam foarte des cu căţelul afară. Părea un băiat foarte liniştit. E un şoc, eu încă îl mai am în minte“, a declarat femeia care a sunat la 112. La faţa locului a ajuns în scurt timp un echipaj SMURD.

„Pacientul era în stop cardio-respirator, s-au început manevrele de resuscitare. Avea leziuni multiple, fracturi multiple. S-au continuat eforturile şi la spital, dar, din păcate, nu a răspuns“, a precizat Diana Cimpoeşu, şefa SMURD Iaşi pentru Ziarul de Iași.

Ştefan Maximovici era fiului unui cadru didactic de la Universitatea de Arte, iar părinții lui erau divorțați, așa că băiatul locuia doar cu mama sa.

Ştefan a fost olimpic în perioada în care a urmat cursurile Liceului Teoretic „Vasile Alecsandri“, fiind un pasionat de matematică. Anul acesta, băiatul a fost admis cu brio examenul de bacalaureat, obţinând nota 9,56.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri