Video Momente de panică în Neamț. Un bărbat, rănit grav după ce a fost atacat de un urs. Animalul a fost ucis de un vânător

Data publicării:
un barbat a fost atacat de urs in neamt
Un bărbat din județul Neamț a fost atacat de urs. FOTO: Captură video Digi24

Un bărbat din județul Neamț a fost atacat de urs. Acesta, vânător de meserie, a încercat să îl salveze dintr-un gard unde rămăsese blocat. Odată ce a scăpat din prinsoare, animalul a sărit spre salvator.

De dimineață a fost emis mesaj RO-Alert privind prezența unui urs într-un sat din comuna Poiana Teiului din județul Neamț. Este o localitate aflată la poalele Munților Ceahlău. Nu este prima dată când ursul coboară în localitate, însă, de această dată ursul a rămas captiv într-un gard de sârmă. A fost constituită o echipă de intervenție și s-a decis tranchilizarea animalului de către un medic vterinar, urmând să fie eliberat când nu mai constituia un pericol.

Totul a decurs conform planului, dar după ce ursul a fost adormit lucrurile au scăpat de sub control.

În momentul eliberării animalul a reacționat și a atacat un paznic de vânătoare, care a suferit leziuni grave pe mâini, torace și picioare.

Când ursul a atacat victima un alt vânător a tras un foc de armă spre urs, nu l-a ucis din prima încercare, însă a doua a fost mortală.

Bărbatul atacat a fost transportat la Spitalul Orășenesc din Târgul Neamț.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri