Video Exclusiv Momentul în care olandezul suspectat de crimă părăsește România. Percheziții în apartamentul închiriat în București

Data actualizării: Data publicării:
Imagini în exclusivitate obţinute de Digi24 cu bărbatul de 47 de ani din Olanda suspectat că ar fi omorât-o pe fetiţa din Dâmboviţa.
Momentul în care olandezul suspectat de crimă părăsește România, pe 21 septembrie, de pe aeroportul Otopeni. Foto: Digi24

Imagini în exclusivitate obţinute de Digi24 cu bărbatul de 47 de ani din Olanda suspectat că ar fi omorât-o pe fetiţa din Dâmboviţa. Camerele de supravegehere de pe aeroportul Otopeni îl surprind pe acesta în ziua de sâmbătă, 21 septembrie, când pleca din ţara. Între timp, anchetatorii efectuează la aceast oră percheziții la apartamentul închiriat de olandez pe parcursul șederii sale în București.

Anchetatorii au început perchezițiile la un apartament închiriat de cetățeanul olandez, într-un imobil din Sectorul 2 al Capitalei.

Procurorii vor efectua percheziții atât în București, cât și la domiciliul din Olanda al bărbatului.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Institutul Național de Criminalistică a transmis deja rezultate parțiale care îl leagă pe olandez de cazul Adrianei.

Bărbatul era îmbrăcat cu un tricou negru cu dungi galbene, o pereche de blugi închişi la culoare, un rucsac negru în spate şi un troller în mână. Este exact cu o zi înainte ca anchetatorii să găsească trupul neînsufleţit al Mihaelei la marginea unui câmp de lângă casă.

Bărbatul venise miercuri în Bucureşti şi a închiriat o maşină cu care s-a dus la Gura Şuţii. De altfel, anchetatorii spun că încă din 2016 bărbatul era o prezenţă constantă în România.

Poliţiştii au descoperit că a venit cu avionul de cel puţin patru ori în Bucureşti şi Iaşi. Nimeni nu ştie ce a făcut în tot acest timp, dar procurorii au anunţat astăzi că fac verificări în mai multe judeţe din ţară şi se tem de ce e mai rău: că există şi alte victime.

Tot procurorii de Parchetul General spun că vor verifica toate dispariţiile de copii din ultimii 10 ani. Presupusul criminal are antecendete în ţara sa natală. A fost închis de două ori pentru infracţiuni sexuale.

IGPR a precizat, luni, că olandezul bănuit că ar fi omorât-o pe Adriana, fetița de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis, însă nu sunt cunoscute motivele care l-au făcut pe bărbat să recurgă la acest gest.

Citește și Fosta logodnică a olandezului care ar fi ucis-o pe Mihaela a dezvăluit ce i-a povestit el

Redactor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri