Fosta logodnică a olandezului care ar fi ucis-o pe Mihaela a dezvăluit ce i-a povestit el

Data actualizării: Data publicării:
WhatsApp Image 2019-09-23 at 17.52.00

Suspectul în cazul uciderii fetiței de 11 ani din Dâmboviţa ar fi stat mai mulți ani la închisoare în țara sa natală, pentru infracțiuni de natură sexuală, și călătorea des în România, a spus fosta logodnică a bărbatului pentru presa din Olanda.

Femeia, care a vrut să-și păstreze anonimatul, a declarat că olandezul a cerut-o de nevastă la câteva luni după ce s-au întâlnit. 

Atunci, el i-a spus totul despre trecutul său. Ofițerul care îl supraveghea, pentru că era eliberat condiționat, l-ar fi obligat să facă aceste dezvăluiri.

Femeia susține că individul a fost în trecut condamnat la închisoare și internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracțiuni de natură sexuală, informează presa locală.

Acum, când a auzit că fostul ei logodnic este acuzat că a ucis o fetiță în România, femeia spune că nu este deloc surprinsă.

Bărbatul locuia într-un sat, în apropiere de granița cu Germania, la o fermă pe care o cumpărase în luna mai. Vecinii spun că se ferea de ei.

Principalul suspect în crima de la Dâmbovița a mai fost anchetat pentru agresiuni sexuale și violență, a spus șeful Poliției, Liviu Vasilescu, în exclusivitate pentru Digi24.

Ministerul Public din Olanda a confirmat luni, într-un comunicat, că cetățeanul olandez căutat în România pentru crima de la Gura Șuții a murit, după ce, din câte se pare, a intrat în mod intenționat cu mașina, luni după-amiază, într-un camion. 

Redactare G.M.

 

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri