Video O biserică de lemn dintr-un parc din București a fost vandalizată. Reacția virulentă a Patriarhiei

Data actualizării: Data publicării:
mesaje scrise pe icoanele si exteriorul unei biserici
O biserică de lemn dintr-un parc din București a fost vandalizată

Biserica de lemn din parcul Titan din București a fost vandalizată, fapt semnalat de preotul paroh. Polițiștii bucureșteni fac cercetări pentru distrugere.

Preotul paroh al unei biserici din parcul Titan din Capitală a sunat la 112 și a reclamat că a găsit diverse mesaje scrise pe pereții lăcașului de cult.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Polițiștii de la secția 12 au fost sesizați vineri dimineață în legătură cu această situație și au început cercetări pentru distrugere. Ancheta este derulată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3.

Biserica din lemn, construită în stil maramureșean a fost inaugurată în 1996 în parcul Titan.

Patriarhia Română: Exemplu strident de acte violente

"Toleranța clamată isteric de nucleele ideologice ale LGBT, mai recent BLM sau ANTIFA, lovește din nou. Și face ceea ce știe ea mai bine: vandalizează, murdărește, expectorează mesaje grotești și, în accese de supremă inteligență, își scrie numele pe toate gardurile. Inclusiv pe zidurile bisericilor. Recent, pe pereții frumoasei biserici ortodoxe din lemn situată în Parcul bucureștean IOR.

Doar un exemplu strident dintr-un lung șir de acte violente dictate și întreținute de o hidoasă ideologie (neomarxistă) eminamente anticreștină, aplaudată pe alocuri inclusiv mediatic, care infestează progresiv și progresist mediul universitar și social occidental, dar care, în virtutea mimetismului deja consacrat la noi, își găsește, iată, adepți și în România.

Din fericire nu în România profundă, a majorității oamenilor normali și de bun-simț, ci în aceea, insulară, a unor personaje ce nu sunt obișnuite să țină în mână o carte, ci doar un spray cu vopsea de graffiti. Salvarea lor, ca și a noastră a tuturor, o reprezintă constant educația în spiritul valorilor firescului, ale culturii autentice și, desigur, fertila credință în Dumnezeu", a transmis purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri