"O duc bună la spital și o găsesc cu picioarele rupte". Familia unei paciente acuză personalul medical de la Târgu Jiu

Data publicării:
spital din targu jiu
Acuzații de neglijență la Spitalul Județean din Târgu Jiu. Familia unei paciente susține că a găsit-o pe această cu un picior rupt și plină de vânătăi. FOTO: Captură Digi24

Acuzații de neglijență la Spitalul Județean din Târgu Jiu. Familia unei paciente susține că a găsit-o pe această cu un picior rupt și plină de vânătăi. Reprezentanții spitalului spun că femeia a căzut în baie și așa și-a rupt piciorul. Vânătăile le-ar fi avut de acasă.

Florina Răscol, fiica pacientei: "O duc bună la spital, sănătoasă, pe picioarele ei și o găsesc cu picioarele rupte".

Florina Răscol îi acuză pe angajații spitalului că nu au avut grijă de mama ei, în vârstă de 72 de ani.

Florina Răscol, fiica pacientei: "Nu vrea să-mi spună și mie nimeni ce s-a întâmplat. Zice că a căzut din pat. Cum să cadă din pat și să și rupă piciorul în halul ăla. Nu cred așa ceva, e imposibil. O să fac o plângere la poliție, o să fac și la parchet". 

Reprezentații spitalului recunosc că bătrâna a căzut în baie și și-a fracturat un picior. Spun că ar fi avut astfel de accidente și acasă, în urmă cărora ar fi venit la spital deja plină de vânătăi. 

Mihaela Țicleanu, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Târgu Jiu: "Medicul a observat că pacienta avea mai multe echimoze pe picioare și i-a spus acest lucru fiicei doamnei. Contrar recomandărilor medicilor,  pacienta s-a ridicat și a mers la baie, aici a căzut, o infirmieră a auzit exact în momentul în care s-a accidentat și a intervenit și a ajutat-o."

Managerul Spitalului Județean din Târgu Jiu spune că face verificări în acest caz.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri