O fată a fost arsă cu ţigara pe frunte pentru că a lansat o cerere de prietenie către un băiat pe o rețea socială

Data actualizării: Data publicării:
politie
FOTO: Shutterstock

O nouă altercaţie între adolescente a avut loc în municipiul Hunedoara, din cauza unei cereri de prietenie pe o reţea socială. Una dintre fete a fost atinsă cu o ţigară aprinsă în zona frunţii.

”În data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 20:10, la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara s-au prezentat poliţiştii unei patrule de poliţe locală care au sesizat faptul că, în data de 6 septembrie 2023, în jurul orei 19:40, au fost informaţi cu privire la faptul că, pe strada Luncii, din municipiul Hunedoara, are loc o altercaţie între copii. Ajunşi la faţa locului, poliţiştii locali au identificat o minoră în vârstă de 12 ani, din Hunedoara, care a relatat faptul că a avut o discuţie în contradictoriu cu două minore, iar una dintre acestea, în vârstă de 14 ani, din Hunedoara, a atins-o cu o ţigară aprinsă în zona frunţii”, a transmis IPJ Hunedoara.

Patrula de poliţie locală a dus cele trei minore la sediul Poliţiei Municipiului Hunedoara, pentru continuarea verificărilor.

”În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, cercetările continuând în vederea stabilirii circumstanţelor comiterii faptei şi a luării măsurilor legale”, a mai precizat Poliţia, potrivit News.ro

Neînţelegerea între fete ar fi pornit de la o cerere de prietenie pe care fata de 12 ani ar fi dat-o prietenului uneia dintre celelalte două fete.

Altercaţia vine după ce în urmă cu două zile mai multe fete au bătut şi umilit o minoră chiar în curtea unui liceu.

Editor : V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri