O fata de 23 ani a murit după ce a fost lovită în gât cu o sticlă de bere, pe un stadion de fotbal din Brazilia

Data publicării:
tanara lovita pe stadion
Gabriela Anelli a suferit două atacuri de cord după ce a fost lovită pe un stadion din Brazilia. Foto: Captură Twitter

O tânără de 23 din Brazilia a murit la două zile după ce a fost lovită în gât cu o sticlă de bere, în timpul unei încălcări pe un stadion din Sao Paulo, relatează Sky News.

Gabriela Anelli, în vârstă de 23 de ani, a suferit două atacuri de cord după ce a fost lovită în afara stadionului Allianz Parque.

Potrivit fratelui ei, Felipe, Gabriela a suferit în copilărie o intervenție chirurgicală la inimă, plămâni și rinichi. După incidentul de la stadion, tânăra a fost după la spital, unde a fost din nou operată.

Clubul de fotbal Palmeiras, care joacă pe stadionul Sao Paulo, a declarat pe rețelele de socializare că „nu poate accepta ca o femeie de 23 de ani să fie victima barbariei într-un loc destinat divertismentului”. Acesta a adăugat că dorește ca poliția să investigheze ce s-a întâmplat, pentru că incidentul „strică imaginea fotbalului brazilian”.

Ednaldo Rodrigues, președintele Confederației Braziliene de Fotbal, a declarat că lucrează cu autoritățile „pentru a evita ca episoade triste ca acesta să se repete”.

„Fotbalul este despre pasiune și nu un loc în care criminalii infiltrați să acționeze cu violență.”, a spus el, potrivit unui comunicat.

Santos FC, o echipă braziliană de top, a transmis un mesaj de solidaritate, pe Twitter: „Cele patru cluburi cu cei mai mari suporteri din Sao Paulo sunt solidare cu familia Gabrielei Anelli în acest moment de durere imensă”.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri