Femeia care a căzut pe șine la stația de metrou Piața Victoriei a murit

Data actualizării: Data publicării:
metrou piata victoriei - metrorex.ro (2)
Foto: metrorex.ro

ACTUALIZARE 17:05: Femeia care a căzut pe șine la stația de metrou Piața Victoriei a murit. Deși s-a încercat resuscitarea ei, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

ACTUALIZARE: Circulația trenurilor de metrou a revenit la normal între stațiile Pipera și Aviatorilor, unde s-a circulat duminică în sistem pendulă, după ce o femeie a căzut pe linie în stația Piața Victoriei. Conform primelor informații, este posibil să fie vorba de o tentativă de sinucidere. În acest moment, femeia este în stop cardio-respirator și se fac manevre de resuscitare.

Începând cu ora 16:15, circulația a revenit la normal, a anunțat Metrorex.

ACTUALIZARE: La fața locului acționează două echipaje SMURD și Detașamentul Special de Salvatori. Pompierii au întrerupt curentul electric la nivelul șinelor pentru a o scoate pe femeia de 59 de ani.

„Intervenim pentru salvarea unei persoane aflate sub garnitura de metrou la stația Piața Victoriei. După întreruperea curentului electric la nivelul șinelor, echipele de salvatori au extras o victimă, 59 ani, aflată în stare de inconștiență. În acest moment, echipajele SMURD îi acordă primul ajutor. Traficul este restricționat în totalitate pe ambele sensuri, respectiv Berceni și Pipera”, au transmis reprezentanții ISU București.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Metrorex anunță că stația de metrou de la Piața Victoriei 1 este închisă pentru călători și că trenurile nu circulă, temporar, după ce o femeie a căzut pe șine. Conform primelor informații, este posibil să fie vorba de o tentativă de sinucidere. În acest moment, femeia este în stop cardio-respirator și se fac manevre de resuscitare.

„Metrorex informeaza că astăzi, 10.07.2022, la ora 15:03, în statia de metrou Piața Victoriei 1, o călătoare a căzut în calea de rulare, pe firul 2, posibilă tentativă de suicid.

Circulația trenurilor a fost reorganizată și se circulă în sistem pendulă între stațiile Pipera și Aviatorilor pe firul 2.

Echipajul SMURD a sosit imediat la fața locului și a intervenit pentru a acorda primul ajutor.

Până la preluarea victimei de către echipajul medical, stația de metrou Piața Victoriei 1 este închisă pentru publicul călător și trenurile nu circulă prin această stație.

Conform procedurilor interne, organele abilitate împreună cu Metrorex vor deschide o anchetă de cercetare pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs evenimentul.

Vom reveni cu detalii când circulația va fi reluată în condiții normale”, a anunțat Metrorex.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri