Video O femeie a lovit intenționat un polițist în trafic, iar motocicleta lui a explodat la impactul cu altă mașină. Șoferița a fost arestată

Data actualizării: Data publicării:
accident

O femeie de 32 de ani a lovit intenționat cu mașina un polițist pe motocicletă care o urmărea, după ce a refuzat să oprească la semnalele omului legii, informează Sindicatul Europol într-o postare pe Facebook.

ACTUALIZARE.. Șoferița a fost arestată preventiv pentru 30 de zile.

Incidentul a fost suprins de o cameră de supraveghere, iar în imagini se vede cum motocicleta a fost proiectată într-un autovehicul care se deplasa din sens opus, în timp ce polițistul a alunecat mai departe pe șosea. În urma coliziunii, motocicleta a explodat și a luat foc.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Femeia aflată la volan a pierdut pentru puțin timp controlul autovehiculului, apoi a redresat mașina și a părăsit locul accidentului.

Potrivit sursei citate, la scurt timp după mobilizarea echipajelor din teren, femeia a fost identificată într-o benzinărie, fiind reținută și acuzată de de săvârșirea infracțiunilor de "tentativă de omor" și "părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției".

Polițistul aflat pe motocicletă nu a suferit răni grave.

Editor web: V.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri