Video O fetiță de 5 ani din Suceava, care a vrut să traverseze strada în fugă, a fost lovită în plin de o mașină

Data publicării:
fetita lovita de masina suceava
Fetița a vrut să traverseze strada în fugă și nu s-a asigurat. Sursa foto: Facebook / Monitorul de Suceava

O fetiță de 5 ani din Suceava a ajuns la spital cu un picior rupt, după ce a fost lovită în plin de o mașină. Copila, lăsată nesupravegheată, a traversat strada în fugă și a fost accidentată de un tânăr care nu a mai apucat să o evite. Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă, transmite Monitorul de Suceava.

Accidentul a avut loc sâmbătă seara, în jurul orei 20:45, pe raza localității Cajvana, județul Suceava. Tânărul de 21 de ani se afla la volanul unei mașini când, de pe trotuar, i-a ieșit în față, în fugă, o fetiță de 5 ani. Nu a mai apucat să o evite.

Atenție! Imagini care vă pot afecta emoțional!

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urma impactului, copila a fost proiectată pe asfalt. Atât șoferul, cât și martorii accidentului au sărit imediat să îi acorde primul ajutor și au sunat la 112.

Micuța a fost preluată de un echipaj de la Ambulanță, care i-a imobilizat piciorul rupt și a transportat-o la Spitalul Județean Suceava. Duminică, medicii au transmis că fetița este stabilă, policontuzionată, cu fractură de femur stâng și este internată pe secția de Chirurgie Infantilă.

Șoferul, un tânăr de 21 de ani din comuna Todirești, a fost verificat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri