O tânără de 22 ani din Sibiu a fost reținută de polițiști pentru că a furat un plic cu bani uitat într-o farmacie

Data publicării:
o femeie tine in mana un plic cu bani euro
Polițiștii nu au precizat câți bani se aflau în plic. Fotografie cu caracter ilustrativ. Credit foto: Guliver/Getty Images

O tânără de 22 de ani din județul Sibiu a ajuns după gratii pentru că a furat un plic cu bani dintr-o farmacie. Hoața ar fi găsit plicul sub tejghea, l-a luat și a plecat, scrie BizBrașov. Clienta care îl pierduse s-a întors și, când a văzut că plicul a dispărut, a anunțat poliția. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere au dat-o de gol pe făptașă.

Păgubita intrase într-o farmacie din Făgăraș să cumpere medicamente. A plătit și a plecat, dar a uitat plicul în care ținea banii sub tejghea. În urma ei, la casă, a venit o altă clientă. Tânăra de 22 de ani a văzut plicul și l-a luat.

Când și-a dat seama că îi lipsesc banii, prima clientă s-a întors la farmacie. Imaginile de pe camerele de supraveghere din incintă au ajutat-o să afle cine furase plicul.

"Cu ocazia efectuării unei plați la farmacie, persoana vătămată a uitat plicul cu bani sub tejghea, acesta fiind însușit ulterior de tânăra în vârstă de 22 de ani. În continuare, a fost recuperată o parte din suma sustrasă", au anunțat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

În baza probelor adunate de polițiști, tânăra a fost reținută pentru 24 de ore. Pe numele ei a fost deschis dosar penal pentru furt.

Editor : Izabela Zaharia

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri