Video Operațiune de salvare extremă în județul Arad. O mașină în care se aflau trei adulți și un copil a fost prinsă de ape

Data actualizării: Data publicării:
masina luata de viituri
Foto: Captură video Digi24

O maşină în care se aflau patru persoane a fost surprinsă de ape, duminică, pe un drum judeţean din Arad, transmite Inspectoratul pentru Situatii De Urgență Arad. La volan se afla o femeie, precizează autoritățile.

„Pe DJ 708/AR între loc. Gurahonţ şi Buceava-Şoimuş, un autoturism în care se aflau 4 persoane (3 adulţi şi 1 minor) a fost surprins de apă”, anunţă, duminică, ISU Arad.

Sursa citată a precizat că persoanele au fost salvate şi autoturismul a fost tractat într-o zonă de siguranţă.

Alte patru persoane au fost salvate, duminică, din podurile caselor, după ce localitatea Buceava-Şoimuş a fost lovită de o viitură provocată de scurgerea apei de pe versanţi. Potrivit unui comunicat al ISU Arad citat de Agerpres, viitura s-a produs ca urmare a ploilor abundente, la faţa locului fiind transmise echipaje ale inspectoratului, alături de Garda 1 de intervenţie Ineu şi Garda 2 de intervenţie Gurahonţ.

În zona afectată se află patru autospeciale de teren, o autospecială de stingere A3000 şi cinci motopompe, precizează ISU Arad.

Patru persoane surprinse de viitură şi care s-au adăpostit în podul caselor au fost salvate de către echipajele de la Gurahonţ.

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate pe DJ708 din cauza apei acumulate pe carosabil, însă echipe specializate se află în teren pentru remedierea situaţiei.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri