Opt copii aflați în tabără la Sinaia au ajuns la spital după ce au mâncat în piața orașului

Data publicării:
ambulante
Opt elevi aflați în tabără la Sinaia au ajuns la spital după ce au mâncat în piața orașului. FOTO: ISU Prahova

Opt copii și un adult cazați într-o tabără în Sinaia au ajuns la spital pentru că li s-a făcut rău după ce au mâncat în piața orașului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova intervine, marţi, în oraşul Sinaia, pentru acordarea primului ajutor medical unui grup de persoane care acuză stare de rău şi prezintă simptome de toxiinfecţie alimentară - greţuri, vărsături, ameţeli.

Potrivit Primăriei Sinaia, este vorba despre opt copii cu vârste cuprinse între 14 şi 18 ani şi un adult.

Primăria a precizat că elevii "sunt în tabără, cazaţi la Casa Elevilor din Sinaia", după ce iniţial administraţia locală a informat că aceştia sunt cazaţi la Vila Acvila din Cartierul Cumpătu.

"Au mâncat dimineaţa La Gigel (în Piaţa oraşului) şi au plecat să viziteze Casa Enescu. Starea de rău s-a declanşat în faţa Vilei Acvila", a arătat Primăria Sinaia.

ISU Prahova a informat anterior că la locul solicitării au fost mobilizate două autospeciale de transport victime multiple, două ambulanţe SMURD şi trei ambulanţe din cadrul SAJ Prahova.

"În urma evaluării medicale, victimele vor fi transportate la CPU Sinaia, pentru investigaţii suplimentare", a precizat ISU Prahova. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri