Patru persoane au fost rănite, iar trei dintre ele au ajuns la spital după ce două tramvaie s-au ciocnit în zona Răzoare din București

Data publicării:
Cele două tramvaie care au intrat în coliziune în zona Răzoare, în București.
Cele două tramvaie care au intrat în coliziune în zona Răzoare, în București.

Două tramvaie de pe același sens au intrat în coliziune în zona Răzoare din București, pe șoseaua Progresului. La fața locului au ajuns mai multe vehicule de intervenție, printre care 2 ambulanțe SMURD, o motocicletă SMURD și o ambulanță. 

Patru dintre persoanele care se aflau în tramvai la momentul impactului au avut nevoie de acordarea primului ajutor. Dintre ele trei au fost transportate la Spitalul Universitar, iar una dintre ele a refuzat să meargă la spital, fiind rănită ușor.

La fața locului au acționat două autospeciale SMURD, o motocicletă SMURD și o ambulanță. Poliția face verificări și urmează să stabilească de ce s-a produs accidentul de pe Șoseaua Progresului.

Conform Brigăzii Rutiere, conducătorul unui tramvai a lovit în spate un alt tramvai care era oprit în stație, pentru îmbarcarea/debarcarea pasagerilor.

Traficul tramvaielor pe sensul de mers dinspre Calea 13 Septembrie către Bd.Timișoara a fost restricționat pentru cercetări.

Editor : Adrian Dumitru

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri