Pieton omorât pe DN 6. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Data publicării:
masina de politie, noapte, cu girofarul aprins
Pieton omorât pe DN 6. Șoferul a fugit de la locul accidentului.

Un bărbat de 61 de ani din Beharca, judeţul Dolj, care se deplasa în localitate, pe drumul naţional DN 6, a fost accidentat mortal de un ansamblu de vehicule, iar şoferul a părăsit locul accidentului.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, conducătorul auto, un bărbat de 51 de ani din Braşov, a fost oprit de poliţişti în oraşul Filiaşi.

„În seara zilei de 06 februarie a.c., ora 19,10, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dolj a fost sesizat cu privire la producerea unui eveniment rutier pe DN 6, în localitatea Beharca. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Dolj care au constatat faptul că, un ansamblu de vehicule ce circula din direcţia Craiova către Filiaşi, ar fi surprins şi accidentat mortal un bărbat de 61 de ani, din localitatea Beharca, ce se afla pe partea carosabilă în calitate de pieton. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului, fiind oprit de poliţişti în oraşul Filiaşi. Acesta a fost legitimat de către poliţişti şi s-a stabilit că este vorba de un bărbat de 51 de ani, din judeţul Braşov”, informează IPJ Dolj.

Şoferul a fost testat cu aparatele etilotest şi Drugtest, rezultatele fiind negative, precizează sursa citată de Agerpres.

În continuare, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri