Adrian Solomon: „Așa îl cheamă pe omul acela, pe ecuson scria Mustafa”. Ce regretă deputatul PSD

Data actualizării: Data publicării:
Adrian Solomon fara masca
Adrian Solomon fără mască. Foto: captura video

Deputatul PSD Adrian Solomon a făcut noi declarații cu privire la incidentul din șaormerie, în urma căruia a fost amendat de două ori și acum este anchetat de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării pentru că l-ar fi jignit pe vânzător.

„Așa cum despre amendă am aflat din presă, tot din presă a aflat și despre autosesizarea CNCD, cum că l-aș fi discriminat pe cetățeanul turc de la fast food, numindu-l <Măi, Mustafa>. Eu nu văd unde este discriminarea având în vedere că așa îl cheamă pe omul acela. Pe ecusonul pe care îl avea în piept scria <Mustafa>. Dacă ăsta este numele lui, eu cum trebuia să îi spun? Trebuia să mă adresez cu <Măi, Vasile>? Bun, poate nu este cea mai bună formulă de politețe pe care o puteam folosi, poate că este o formulă de adresare mai puțin elegantă. Dar acest lucru nu ține de discriminare”, a spus Adrian Solomon, pentru barladulmeu.ro.

Întrebat dacă regretă ceva în legătură cu incidentul din șaormerie, deputatul PSD a spus: „Dacă am un regret în urma episodului respectiv, acela este că nu mi-am pus masca la intrare, astfel încât să nu dau posibilitatea unor interpretări de acestea exagerate.”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Deputatul mai spune însă că „acolo este o problemă”, făcând referire la șaormerie.

„Conform legii, restaurantele sunt închise. Fast-food-urile servesc la geam. Acea platformă funcționa ca o terasă semi-acoperită, căci dacă era complet închisă nu aș fi putut să intru, nu? Iar la terasa nu e obligatoriu să porți mască. Sunt mai multe lucruri de lămurit, dar asta o voi face după ce voi vedea procesul-verbal, pe care nu l-am primit nici la ora asta”, a mai spus el.

Adrian Solomon mai susține și că scandalul este „un linșaj mediatic ce pare să aibă la bază cele 140 de milioane de euro cu care Guvernul Orban a cumpărat presa. Dacă pentru a fi înjurați adversarii politici s-au dat acei bani, atunci e păcat că nu au fost cheltuiți pentru lucruri folositoare oamenilor”.

Citește și EXCLUSIV Înregistrarea audio a scandalului monstru făcut de deputații PSD în șaormărie. Solomon își bate joc de casier și de polițiști

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri