Exclusiv Înregistrarea audio a scandalului monstru făcut de deputații PSD în șaormărie. Solomon își bate joc de casier și de polițiști

Adriana Duțulescu Data actualizării: Data publicării:
Imagini de pe camerele de supraveghere cu scandalul provocat de cei 2 deputați. După ce le-au văzut, polițiștii i-au amendat din nou
Doi deputați PSD au fost amendați după un scandal în Centrul Vechi

Digi24.ro a intrat în posesia înregistrării video originale din șaormăria din Centrul Vechi unde deputații PSD Adrian Solomon și Ionel Stativă au făcut luni noaptea un scandal monstru din cauză că li s-a cerut să poarte mască. Înregistrările au și sunet și se pot auzi dialogurile halucinante între deputatul Solomon și casierul localului, și apoi între Solomon și polițiști. 

Adrian Solomon, fără mască și evident recalcitrant, intră în local și începe să se certe cu casierul. Vrea să comande trei șaorme medii de vită, iar casierul îi spune: „Puneți-vă, vă rog, masca”

Lui Solomon îi sare țandăra și începe să țipe la casierul de etnice probabil turcă.

Solomon: „Băi Mustafa (...) ești în România aicea (...) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici!  (...) Băi, panaramă!”

Colegul său de partid încearcă să îl liniștească:„ Adi, Adi”

Apar și polițiștii. Solomon, din ce în ce mai nervos, se ceartă și cu polițistul care îl roagă să poarte mască: ”Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?” 

”Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da? ”

„Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul, nu ți-e rușine?„

„Arată-mi cartea verde a lu ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?”

A doua filmare este din exteriorul localului și arată că nici deputatul Stativă nu avea mască, el a împrumutat o mască de la un cetățean pentru a putea intra în șaormărie. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri