Imaginea zilei la alegerile parlamentare

Data publicării:
Un-barbat-din-Buzau-fara-maini-a-mers-la-vot-1024x678

Peste 18,8 milioane de cetăţeni români cu domiciliul sau reşedinţa în România sau în străinătate fiind aşteptaţi să îşi aleagă reprezentanţii în Parlament pentru următorii patru ani (Detalii aici). Printre ei se numără și un bărbat din Buzău.

Un-barbat-din-Buzau-fara-maini-a-mers-la-vot-1024x678

Paul Danciu, un bărbat fără mâini din Buzău, a oferit o demonstrație de spirit civic. Jurnaliștii de la Libertatea au surprins o imagine cu bărbatul când ține cu dinții buletinele de vot și le bagă în urne.

Greu încercat de soartă, bărbatul a mers la urne pentru a-și exercita dreptul democratic. Extrem de ambițios, n-a vrut să fie ajutat.

„Astăzi am vrut să merg şi eu la vot chiar dacă ştiu că lumea o să râdă de mine. Sper ca la votul din 2016 cineva să-şi facă milă şi de mine ca să-mi cumpăr proteze pentru mâini, dar sunt foarte scumpe - peste 35.000 de euro. Vreau ca data viitoare să pot vota şi eu ca un om normal”, a spus Paul Danciu.

El are 33 de ani și a rămas fără ambele mâini la vârsta de 12 ani, în urma unui accident. Paul Danciu a învăţat să folosească telefonul și calculatorul cu ajutorul picioarelor şi cu gura.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri