Alegeri prezidențiale 2019. Raluca Turcan: Boicotul ar fi cel mai mare semn de slăbiciune din partea românilor

Data actualizării: Data publicării:
raluca turcan digi24

Vicepremierul Raluca Turcan a vorbit la Digi24 despre informațiile false răspândite pe rețelele sociale înainte de cel de-al doilea tur de scrutin al alegerilor prezidențiale.

PSD nu poate să ducă o altă campanie decât așa cum au guvernat până acum, cu fake-uri. Să clonezi pagina de Facebook a ministrului de Finanțe îți arată un tupeu și o predispoziție pentru încălcarea legii, sunt aceiași oameni care trei ani de zile au favorizat încălcarea legii. Viorica Dăncilă a girat acest comportament care te îndemna să încalci legea”, a spus Raluca Turcan la Digi24.

Ea făcea referire la informațiile vehiculate de mai mulți lideri PSD încă dinainte de moțiunea de cenzură prin care a fost demis guvernul Dăncilă, potrivit cărora PNL ar urma să taie salariile și pensiile.

Turcan a vorbit și de o altă încercare de a răspândi informații false, și anume un presupus apel la boicot, distribuit pe rețelele sociale ca și cum ar fi un mesaj care vine de la USR-Plus.

M-am bucurat să aud reacția celor din USR și a multor oameni care probabil ar fi fost cu putință, prin răspândirea acestor știri false, să ia în calcul boicotul la aceste alegeri. Am constatat că oamenii fac diferența. Suntem în momentul în care unii încearcă să spună: vai, din cauza unei lipse de dezbatere cu o doamnă care a refuzat orice dezbatere timp de 3 ani, e posibil ca lumea să nu meargă la vot. Nu au niciun motiv românii să nu meargă la vot. Dimpotrivă, motivul e foarte clar: să scăpăm pâă la capăt de PSD”, a spus Raluca Turcan.

Boicotul cred că ar fi cel mai mare semn de slăbiciune din partea românilor care și-au demonstrat 3 ani de zile că și-au înțeles misiunea de a se implica, de a-și face vocea auzită, de a critica, de a ieși în stradă, de a protesta”, a mai spus Raluca Turcan.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri